Xbox

Ubisoft+ arriba finalment a Xbox

Ubisoft+, el servei de subscripció de jocs d’Ubisoft, ha arribat finalment a les consoles Xbox. Els usuaris de Xbox One i Xbox Series X|S poden accedir ara a determinats jocs d’Ubisoft a través de la seva consola amb la subscripció. El servei ofereix accés a un catàleg en constant creixement de jocs, de les clàssiques franquícies d’Ubisoft, com ara Assassin’s Creed i Far Cry.

Amb Ubisoft+, els jugadors poden gaudir de contingut prèmium i nous llançaments, com ara edicions Deluxe, Gold o Ultimate, passis de temporada i DLC, que estan disponibles des del primer dia a les seves consoles. A més, Ubisoft+ permet als jugadors accedir als seus arxius de guardat en diferents dispositius, inclosos PC i consoles. També s’admet el joc creuat, cosa que permet als jugadors desafiar els seus amics en diferents plataformes.

Per accedir a Ubisoft+ a les consoles Xbox, els usuaris han de subscriure’s al pla Multi-Access, que desbloqueja part del catàleg d’Ubisoft+ a les consoles. Una vegada que els comptes d’Ubisoft i Microsoft de l’usuari estan vinculats, poden jugar als darrers jocs d’Ubisoft inclosos en la subscripció.

El llançament d’Ubisoft+ a les consoles Xbox proporciona una opció addicional per als jugadors per accedir als jocs d’Ubisoft a la seva plataforma preferida, oferint més flexibilitat i comoditat per als jugadors. Amb el suport de progrés i de joc creuat, els jugadors poden gaudir dels seus jocs preferits amb amics i continuar jugant on ho van deixar en qualsevol dispositiu compatible.