Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

JanduSoft anuncia Cavity Busters, un nou joc roguelike

JanduSoft, un dels principals editors de jocs independents a Catalunya, ha anunciat el llançament de Cavity Busters, un joc roguelike creat per SpaceMyFriend. El joc estarà disponible a les principals consoles, incloent-hi PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One i Xbox Series X|S a partir del 20 d’abril.

Cavity Busters combina elements dels gèneres roguelike i shoot-em-up. Els jugadors controlen a Gummy, que ha d’utilitzar la seva única dent per mossegar els enemics infestats de càries. El joc presenta un combat basat en l’habilitat. Els jugadors hauran de superar habitacions repletes de projectils, córrer per les parets i recollir objectes per millorar les seves habilitats.

Amb més de 250 millores disponibles, els jugadors poden contractar malalties poderoses per millorar les seves habilitats i enfrontar-se a enemics difícils com els temuts Pearly Knights. El joc també inclou combats finals amb múltiples atacs, juntament amb centenars de sales dissenyades a mà per explorar.

El joc estarà disponible per a la compra a un preu de 12,49 euros, fent-lo una opció accessible per als jugadors que busquen una experiència única i desafiadora. JanduSoft està emocionada de portar aquest nou llançament a les principals consoles i confia que serà ben rebut pels jugadors que busquen alguna cosa nova per jugar.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content