Ordinador

Stray Gods: The Roleplaying Musical presenta la seva data de llançament amb un espectacle musical

Humble Games, en col·laboració amb Summerfall Studios, ha anunciat la data de llançament de Stray Gods: The Roleplaying Musical, durant un esdeveniment musical en directe anomenat «Myth and Music: An Evening with Stray Gods». L’esdeveniment va ser presentat per Troy Baker, en el canal Twitch de Critical Role, qui també és director de veu i forma part del repartiment de veus del joc.

Durant l’esdeveniment, els fans van tenir l’oportunitat de conèixer més detalls sobre la creació del joc de la mà de Baker, el compositor Austin Wintory i el director creatiu David Gaider. També es van revelar nous personatges i els actors de veu que els interpreten, incloent-hi Janina Gavankar, Khary Payton, Ashley Johnson, Felicia Day, Abubakar Salim i Rahul Kohli, entre altres.

L’esdeveniment també va incloure actuacions en viu de cançons destacades del joc, com ara «Adrift: Part One», «Adrift: Part Two» i «Challenging a Queen», així com un nou tràiler del repartiment del joc. Stray Gods: The Roleplaying Musical es llançarà el 3 d’agost per a PC.

Stray Gods: The Roleplaying Musical té lloc en un món de fantasia modern on els déus grecs viuen amagats entre nosaltres. Els jugadors prenen el paper de Grace, una estudiant universitària que obté el poder d’una musa i ha de descobrir la veritat darrere la mort del seu predecessor. Les decisions que prenen els jugadors al llarg del joc, incloent-hi les cançons originals totalment interactives, afectaran el seu camí cap al final. Amb quatre possibles interessos amorosos, els jugadors també podran explorar, perseguir i confessar el seu amor mentre creen la banda sonora de la seva pròpia experiència musical.