PlayStation

Meridiem Games publicarà una edició especial de Shame Legacy per a PlayStation 5

Meridiem Games ha col·laborat amb Destructive Creation per llançar una edició especial en físic de Shame Legacy per a PlayStation 5, anomenada «The Cult Edition», que s’estrenarà al juny. Shame Legacy és un joc d’horror en primera persona desenvolupat per Fairyship Games i Revenant Games, que porta els jugadors a un aterridor viatge ambientat en un poble ocupat per una secta.

Meridiem Games serà responsable del disseny, fabricació i distribució de la versió en caixa de Shame Legacy – The Cult Edition, que estarà disponible a les botigues especialitzades de tot Europa aquest estiu. L’edició especial inclourà una caixa dissenyada específicament amb un disseny únic i una postal metàl·lica.

Shame Legacy és un joc de supervivència i terror en primera persona ambientat en un poblet abandonat ocupat per una secta del segle XIX. El jugador ha de sobreviure utilitzant mecàniques de sigil, resolent puzles i descobrint la seva connexió amb la misteriosa situació en la qual es troba. Al mateix temps, un perill inquietant ronda pel voltant…