PlayStation

Meridiem Games publicarà una edició especial de Shame Legacy per a PlayStation 5

Meridiem Games ha col·laborat amb Destructive Creation per llançar una edició especial en físic de Shame Legacy per a PlayStation 5, anomenada «The Cult Edition», que s’estrenarà al juny. Shame Legacy és un joc d’horror en primera persona desenvolupat per Fairyship Games i Revenant Games, que porta els jugadors a un aterridor viatge ambientat en un poble ocupat per una secta.

Meridiem Games serà responsable del disseny, fabricació i distribució de la versió en caixa de Shame Legacy – The Cult Edition, que estarà disponible a les botigues especialitzades de tot Europa aquest estiu. L’edició especial inclourà una caixa dissenyada específicament amb un disseny únic i una postal metàl·lica.

Shame Legacy és un joc de supervivència i terror en primera persona ambientat en un poblet abandonat ocupat per una secta del segle XIX. El jugador ha de sobreviure utilitzant mecàniques de sigil, resolent puzles i descobrint la seva connexió amb la misteriosa situació en la qual es troba. Al mateix temps, un perill inquietant ronda pel voltant…

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content