Nintendo

Nintendo Switch Online afegeix 4 jocs nous de Mega Drive

Nintendo Switch Online ha afegit quatre jocs més a la seva biblioteca de Mega Drive. Les noves incorporacions inclouen Street Fighter II’: Special Champion Edition, Pulseman, Kid Chameleon i Flicky. Amb aquests nous jocs, els jugadors poden experimentar hores d’entreteniment plenes d’acció. Cal una subscripció a Nintendo Switch Online + Paquet d’expansió per accedir a aquests jocs.

Una vegada subscrits, els jugadors poden començar a jugar tots els jocs inclosos. Amb Street Fighter II’: Special Champion Edition, els jugadors poden reviure el clàssic joc de recreatives. Pulseman porta als jugadors en un viatge a través d’un món futurista on han de navegar un laberint d’obstacles. Kid Chameleon ofereix un títol de plataformes on els jugadors poden assumir el paper del personatge homònim per salvar els seus amics. Finalment, Flicky és un joc divertit i desafiador on els jugadors han de guiar un ocell a través d’un laberint d’obstacles per salvar les seves cries.

Nintendo Switch Online, juntament amb la seva versió prèmium, és un servei de subscripció que ofereix als jugadors de Nintendo Switch, accés a una biblioteca creixent de jocs clàssics. D’aquesta manera, la incorporació d’aquests quatre nous jocs sens dubte entusiasmarà els fans de SEGA.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content