Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

El videojoc educatiu MathLand arriba a les principals consoles

Didactoons, la desenvolupadora madrilenya de videojocs educatius, ha anunciat el llançament de MathLand, un videojoc dissenyat per ajudar els nens a aprendre matemàtiques mentre es diverteixen. El joc, publicat per Artax Games, ja està disponible a les plataformes de Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series.

MathLand és un joc de plataformes que desafia els jugadors amb exercicis de matemàtiques. El joc segueix les aventures d’en Ray, un pirata que ha de recuperar les joies robades i restaurar l’ordre. Els jugadors han de navegar a través dels mars per recuperar el seu botí, i utilitzar prismàtics per descobrir noves illes.

El joc ofereix diferents nivells de dificultat per atendre diferents grups d’edat, de 6 a 14 anys. El joc inclou cinc mons diferents amb escenaris variats, centrats en diferents habilitats matemàtiques, incloent-hi sumes, restes, les taules de multiplicar, divisions i més. També inclou puzles adaptats per a nens petits i col·leccionables per garantir la rejugabilitat.

MathLand està disponible en diversos idiomes: espanyol, anglès, francès, italià, alemany i portuguès. El joc ja es trobava disponible a Nintendo Switch, Apple Store i Google Play.

David Rioja, CEO de Didactoons, va dir: «Estem emocionats de llançar MathLand en aquestes noves plataformes. Hem dissenyat el joc per ser divertit i emocionant, alhora que permet als nens aprendre matemàtiques d’una manera més atractiva i efectiva».

MathLand combina l’emoció d’un videojoc amb exercicis educatius que promouen l’aprenentatge. La disponibilitat del joc a múltiples plataformes garanteix que més nens tindran accés a ell i potencialment aprendran matemàtiques d’una manera divertida.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.