Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Riot Games estrena The Mageseeker: A League of Legends Story en múltiples plataformes

Riot Games estrena The Mageseeker: A League of Legends Story en múltiples plataformes

Riot Forge, una divisió de Riot Games, ha anunciat recentment el llançament del seu nou joc, The Mageseeker: A League of Legends Story. Desenvolupat per Digital Sun, creadors de Moonlighter, el joc es troba ja disponible en múltiples plataformes. Incloent-hi Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 i PlayStation 5, així com a PC a través de Steam, GOG i l’Epic Games Store.

Amb el seu escenari en el món de Runeterra, The Mageseeker pren lloc en el regne de Demacia. La història del joc gira entorn de Sylas, un mag que s’uneix a un grup de rebels per lluitar contra el règim de Demacia. Amb les seves habilitats que li permeten robar conjunts, Sylas es valdrà de la màgia dels seus enemics i la usarà en contra seva, en una experiència de joc plena d’acció i fantasia.

The Mageseeker ofereix als jugadors l’oportunitat de viure una història de poder, identitat i justícia, mentre lluiten per esclafar la falsa pau de Demacia. L’edició estàndard del joc es pot comprar per 29,99 euros, mentre que l’edició Deluxe està disponible per 39,99 euros. Per als que busquen un element físic, el joc compta amb una edició de col·leccionista per 179,99 euros. Aquesta edició inclou una estàtua de Sylas, un llibre d’art, una impressió, una edició especial d’un còmic de tapa dura, pins d’esmalt de Sylas i Lux, i una banda sonora en vinil, tot dins d’una caixa exclusiva.

https://www.youtube.com/watch?v=ISIgNHxIckY

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.