Nintendo PlayStation

Ja a la venda les edicions físiques de Tales of the Neon Sea

Tales of the Neon Sea ja està disponible en format físic per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. El joc, desenvolupat per Yiti Games i publicat per Thermite Games, arriba ara en format físic gràcies a Tesura.

El joc es desenvolupa en un futur pròxim, on robots i éssers humans conviuen en el mateix món, tot i que hi ha tensions i desconfiança entre ells. El protagonista és un expolicia, que ara és detectiu privat, i viu en una ciutat immensa de llums de neó. Un dia, es troba amb un cas de desaparició que resulta ser més complicat del que esperava. Involucrant un assassí satànic que s’havia escapat de la justícia fa molt de temps.

Tales of the Neon Sea ofereix una experiència d’investigació i resolució de puzles per descobrir la veritat darrere del misteri. L’estil retro de píxels, juntament amb els efectes especials i il·luminació exquisida, t’oferirà una experiència audiovisual inoblidable. A més, els puzles van des dels senzills als complexos, el que farà que hagis d’utilitzar el teu raonament analític, capacitat d’observació i paciència per resoldre’ls.

A més, una característica interessant del joc, és que pots jugar com un gat anomenat Guillem, l’assistent especial del protagonista. El gat pot aconseguir objectes i pistes claus en llocs on el protagonista no pot accedir.

Tales of the Neon Sea està disponible en format físic en Edició Normal i Col·leccionista. L’Edició Col·leccionista inclou el joc complet en format físic, una caixa de col·leccionista, un llibre de postals, la banda sonora del joc, un pòster i un conjunt complet d’imants.