Mòbil

LEGO Bricktales ja disponible a dispositius mòbils

Tant els aficionats de LEGO com als fans dels jocs de mòbil tenen raons per celebrar, ja que LEGO Bricktales s’ha llançat avui a dispositius iOS i Android.

LEGO Bricktales porta els jugadors a través de cinc biomes diferents, cada un amb un tema de peces LEGO únic. Els jugadors exploraran les jungles, deserts, racons de la ciutat, castells medievals i les illes tropicals. Per resoldre els trencaclosques que es troben pel camí, els jugadors utilitzaran una mecànica de construcció de peces intuïtiu per portar les seves solucions creatives a la vida.

Agostino Simonetta, el director de jocs de Thunderful, el desenvolupador del joc, es va mostrar emocionat pel llançament del joc. “Estem molt emocionats de poder compartir el bell món de LEGO Bricktales amb els usuaris d’iOS i Android”, va dir Simonetta.

LEGO Bricktales ja està disponible per 5,59 euros, i està optimitzat per a pantalles tàctils, fent-lo perfecte per jugar en qualsevol moment. Sigui un constructor experimentat de LEGO, o un jugador casual, LEGO Bricktales promet ser una experiència entretinguda per a tothom.