Ordinador PlayStation Xbox

Team17 anuncia Gord per a PC, PlayStation 5 i Xbox Series

Gord, un nou joc d’estratègia de Team17 i Covenant.dev, està a punt de llançar-se aquest estiu. El joc arribarà a PlayStation 5 i Xbox Series X|S, així com a PC a través de Steam. Creat per antics desenvolupadors de Frostpunk i The Witcher 3, Gord posa als jugadors al capdavant de la Tribu de l’Aurora. Encarregant-los de supervisar el creixement de la comunitat, protegir-los dels invasors i monstres, i expandir els seus assentaments, coneguts com a «gords».

Gord té un sistema únic de salut mental, on el jugador ha de controlar el benestar dels ciutadans. Ja que des de la fam fins a la mort de parentiu pot tenir efectes devastadors. A més, el joc inclou una gran varietat de missions fetes a mà i trobaments aleatoris. Els jugadors s’aventuraran a la natura per caçar criatures llegendàries, descobrir secrets antics i derrotar plagues mortals.

El joc també inclou un poderós sistema d’encanteris, que permet als jugadors desbloquejar una varietat d’encanteris ofensius i defensius amb animacions personalitzades i resultats potencialment horrorosos. Finalment, Gord inclou un mode d’escenaris personalitzat amb nivells generats de forma procedimental, oferint als jugadors una infinita varietat de reptes, permetent-los triar el seu equip inicial, la grandària del nivell, els tipus d’enemics, la intensitat dels raids i fins i tot la gravetat del clima.

Els jugadors que busquen una experiència de fantasia fosca, rica en història i desafiadora, esperen amb ànsia el llançament del joc.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content