Ordinador PlayStation Xbox

Team17 anuncia Gord per a PC, PlayStation 5 i Xbox Series

Gord, un nou joc d’estratègia de Team17 i Covenant.dev, està a punt de llançar-se aquest estiu. El joc arribarà a PlayStation 5 i Xbox Series X|S, així com a PC a través de Steam. Creat per antics desenvolupadors de Frostpunk i The Witcher 3, Gord posa als jugadors al capdavant de la Tribu de l’Aurora. Encarregant-los de supervisar el creixement de la comunitat, protegir-los dels invasors i monstres, i expandir els seus assentaments, coneguts com a «gords».

Gord té un sistema únic de salut mental, on el jugador ha de controlar el benestar dels ciutadans. Ja que des de la fam fins a la mort de parentiu pot tenir efectes devastadors. A més, el joc inclou una gran varietat de missions fetes a mà i trobaments aleatoris. Els jugadors s’aventuraran a la natura per caçar criatures llegendàries, descobrir secrets antics i derrotar plagues mortals.

El joc també inclou un poderós sistema d’encanteris, que permet als jugadors desbloquejar una varietat d’encanteris ofensius i defensius amb animacions personalitzades i resultats potencialment horrorosos. Finalment, Gord inclou un mode d’escenaris personalitzat amb nivells generats de forma procedimental, oferint als jugadors una infinita varietat de reptes, permetent-los triar el seu equip inicial, la grandària del nivell, els tipus d’enemics, la intensitat dels raids i fins i tot la gravetat del clima.

Els jugadors que busquen una experiència de fantasia fosca, rica en història i desafiadora, esperen amb ànsia el llançament del joc.