PlayStation Sector

PlayStation anuncia l’adquisició de Firewalk Studios

Mitjançant una publicació al seu blog, PlayStation ha anunciat l’adquisició de Firewalk Studios, un estudi independent amb seu a Boston. Fundada el 2018, Firewalk Studios ha estat treballant en un joc d’acció i aventura en línia, que es llançarà en exclusiva per a PlayStation.

A través d’aquesta adquisició, PlayStation espera continuar ampliant la seva oferta de jocs exclusius per a la seva consola. Amb l’ajuda de l’equip, PlayStation pot continuar oferint als jugadors experiències úniques que no es poden trobar en altres plataformes.

El director general de Firewalk Studios, Tony Hsu, ha expressat la seva emoció per la fusió amb PlayStation, afirmant que estan “encantats de treballar amb un dels principals noms en la indústria dels videojocs per portar els nostres projectes a la vida”. Hsu també ha afirmat que estan emocionats de poder col·laborar amb altres estudis de PlayStation per crear jocs increïbles per als jugadors.

Per la seva part, PlayStation ha promès continuar suportant la creativitat i la innovació de Firewalk Studios, així com el seu compromís amb la inclusió i la diversitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.