PlayStation

Media Molecule anuncia canvis importants sobre Dreams

Media Molecule, la desenvolupadora de videojocs britànica darrere de l’aclamat Dreams, ha anunciat dues notícies significatives sobre el joc, que s’aplicaran el 2023.

En primer lloc, la companyia ha decidit posar fi al suport per a Dreams després de l’1 de setembre de 2023, per tal de centrar-se en un nou projecte. Tot i que els jugadors encara podran jugar, crear i compartir les seves creacions a Dreams, Media Molecule no publicarà cap actualització ni organitzarà esdeveniments.

Media Molecule ha agraït a la comunitat les seves contribucions i suport contínues des del llançament del joc i va assegurar als jugadors que l’equip continuaria celebrant i compartint les increïbles creacions als seus canals socials i emissions en directe.

La companyia també ha revelat que s’estan preparant per migrar a un nou servidor a finals de maig, per garantir la seguretat i l’estabilitat del joc, que allotja milions de creacions generades pels usuaris d’arreu del món. La migració del servidor comportarà diversos canvis a Dreams, i Media Molecule ha proporcionat una llista detallada dels canvis significatius que els jugadors poden revisar abans que es produeixi la migració.

Media Molecule ha reconegut que aquesta notícia podria entristir als jugadors, ja que Dreams ha estat un projecte especial per a l’estudi. Tanmateix, han expressat la seva il·lusió pel seu nou projecte i les oportunitats que presenta.

Els jugadors poden esperar més actualitzacions de Media Molecule pel que fa a la migració del servidor, i l’equip ha animat els usuaris a interactuar amb ells als seus fòrums per a qualsevol pregunta o preocupació que puguin tenir. Més informació a la pàgina web oficial.