Nintendo Ordinador PlayStation

Mega Man Battle Network Legacy Collection ja disponible

Capcom ha anunciat el llançament de Mega Man Battle Network Legacy Collection, una col·lecció que inclou tots els deu títols principals de Mega Man Battle Network i que incorpora noves funcions, com ara combats en línia, contingut descarregable, un filtre d’alta resolució i molt més. La col·lecció està disponible per a PlayStation 4, Nintendo Switch i PC a través de Steam i es pot adquirir com a paquet per 59,99 euros o en volums separats per 39,99 euros.

Els jugadors poden explorar el món interconnectat, i enfrontar-se a la creixent amenaça del cibercrim. Les funcions en línia del joc permeten als jugadors participar en combats públics, privats amb amics, i fins i tot classificatoris. També hi ha diferents regles de batalla disponibles. Els jugadors poden intercanviar Battle Chips, canviar els estils de MegaMan.EXE i compartir programes personalitzats amb altres jugadors de tot el món.

La col·lecció també inclou 499 Patch Cards que anteriorment només estaven disponibles al Japó, una galeria amb més de 1.000 il·lustracions, un reproductor de música amb 188 pistes de tots els deu títols i una mascota interactiva a la pantalla d’inici. La col·lecció promet oferir als fans de la sèrie Mega Man Battle Network l’oportunitat de reviure les aventures de Lan i MegaMan.EXE amb funcions actualitzades i un nou component en línia.

La sèrie Mega Man Battle Network té lloc en el món interconnectat, que depèn de programes informàtics anomenats Network Navigators. Els jugadors assumeixen el paper de Lan Hikari i el seu NetNavi, MegaMan.EXE, per enfrontar-se als culpables de ciberdelictes i participar en combats basats en una graella, utilitzant Battle Chips, per obtenir habilitats capaces d’eliminar fins i tot els virus més perillosos.