Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Lord of the Rings: Gollum presenta la Precious Edition amb un nou tràiler

The Lord of the Rings: Gollum presenta la Precious Edition amb un nou tràiler

Daedalic Entertainment i NACON han anunciat el llançament de The Lord of the Rings: Gollum: Precious Edition, una edició especial del joc d’aventures altament esperat. El joc, que segueix el viatge del personatge titular Gollum mentre busca l’Únic Anell, estarà disponible el 25 de maig de 2023 i es pot precomprar en diverses plataformes.

La Precious Edition ha estat dissenyada pensant en els fans de Tolkien i inclou una varietat de característiques exclusives. Entre aquestes es troben més de 100 peces d’art conceptual original, un compendi de lore que proporciona informació addicional sobre la Terra Mitjana i una banda sonora orquestral. L’edició també inclou veus addicionals en sindarin, la llengua èlfica de la Terra Mitjana, que permet als fans submergir-se encara més en el món.

La Standard Edition del joc també està disponible per precomprar i inclou l’aventura principal, així com sis emoticones exclusives per al personatge de Sméagol/Gollum.

The Lord of the Rings: Gollum està sent desenvolupat per un petit equip de fans apassionats de Tolkien a Daedalic Entertainment, en col·laboració amb Middle-earth Enterprises. El joc estarà disponible a PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i GeForce NOW.

Els fans poden veure un tast de la història del joc en el nou tràiler.

1 comentari

  1. dpb

    14/04/2023

    Quina bona pinta!
    I el fet que estigui dissenyat per fans assegura que no facin un disbarat amb la història

Els comentaris estan tancats.