Nintendo Ordinador PlayStation

TAPE: Unveil the Memories aixeca el teló a Nintendo Switch

Desenvolupat per BlackChiliGoat Studio i guardonat en diversos concursos, TAPE: Unveil the Memories està predestinat a esdevenir una obra de culte. Aquest joc de misteri ambientat a la Galícia dels anys 90, està disponible a partir d’avui per a Nintendo Switch. A més, també hi ha disponible un paquet especial tant a Steam com a la PlayStation Store.

Així doncs, ara podeu trobar TAPE: Unveil the Memories en les següents edicions:

  • A Nintendo Switch, per 19.99 euros.
  • TAPE: Unveil the Memories Hi-Fi Edición. Conté el joc base + banda sonora, disponible a PS4, PS5 i Steam per 24,99 €.

Els punts forts de TAPE: Unveil the Memories resideixen en l’originalitat de les seves mecàniques i la seva narrativa. Un joc ambientat a la Galícia profunda dels anys 90, amb una nostàlgia pura, i elements que els fans de Twin Peaks reconeixeran al moment. A TAPE: Unveil the Memories hi trobareu puzles que us obligaran a explorar la realitat i modificar el passat per entendre el present.

La història del joc ens situa a Antumbria, on Iria, filla d’un director de cinema d’horror, rep un missatge del seu pare, en una cinta VHS. Així comença l’exploració de la seva pròpia memòria, amb l’ajuda d’una antiga càmera de vídeo capaç de revelar els secrets del passat, avançant, retrocedint o aturant els elements de l’escenari.

Si sou amants de les bones pel·lícules o novel·les de terror i misteri, TAPE: Unveil the Memories és una experiència que no us podeu perdre. Molt aviat, esperem oferir-vos una ressenya del joc!

1 comentari

  1. Ressenya – TAPE: Unveil the Memories - Nou Joc

    14/04/2023

    […] i tot supervivència, amb una presentació molt cuidada. Em va sorprendre el fet que fins i tot la versió de Nintendo Switch, mantingués un rendiment molt més que acceptable, tot i els detalls del joc. Així doncs, […]

Els comentaris estan tancats.