Ordinador

MORDHAU i Second Exttinction, gratis a Epic Games Store

Els aficionats als jocs en línia estan d’enhorabona, ja que la plataforma de videojocs Epic Games Store acaba d’anunciar que els jocs MORDHAU i Second Extinction estan disponibles per a ser reclamats de manera gratuïta per a tots els seus usuaris.

MORDHAU és un joc d’acció medieval amb una gran quantitat de possibilitats de personalització i jugabilitat. El joc ofereix una àmplia gamma d’armes i equipaments perquè els jugadors puguin experimentar diferents estils de combat. El joc compta amb modes multijugador en línia perquè els jugadors puguin enfrontar-se en batalles èpiques.

D’altra banda, Second Extinction és un joc de supervivència d’acció cooperativa en el qual els jugadors han de lluitar contra hordes de dinosaures mutants per salvar la Terra. El joc compta amb diferents personatges amb habilitats úniques i una gran quantitat d’armes i equipaments perquè els jugadors puguin experimentar diferents estratègies.

Així doncs, si ets un amant dels jocs en línia, aquesta oferta no la pots deixar passar. Els jocs estan disponibles per a ser reclamats de manera gratuïta fins al dia 20 d’abril a la Epic Games Store. Descarrega’ls i uneix-te a la lluita en línia!