Ordinador

MORDHAU i Second Exttinction, gratis a Epic Games Store

Els aficionats als jocs en línia estan d’enhorabona, ja que la plataforma de videojocs Epic Games Store acaba d’anunciar que els jocs MORDHAU i Second Extinction estan disponibles per a ser reclamats de manera gratuïta per a tots els seus usuaris.

MORDHAU és un joc d’acció medieval amb una gran quantitat de possibilitats de personalització i jugabilitat. El joc ofereix una àmplia gamma d’armes i equipaments perquè els jugadors puguin experimentar diferents estils de combat. El joc compta amb modes multijugador en línia perquè els jugadors puguin enfrontar-se en batalles èpiques.

D’altra banda, Second Extinction és un joc de supervivència d’acció cooperativa en el qual els jugadors han de lluitar contra hordes de dinosaures mutants per salvar la Terra. El joc compta amb diferents personatges amb habilitats úniques i una gran quantitat d’armes i equipaments perquè els jugadors puguin experimentar diferents estratègies.

Així doncs, si ets un amant dels jocs en línia, aquesta oferta no la pots deixar passar. Els jocs estan disponibles per a ser reclamats de manera gratuïta fins al dia 20 d’abril a la Epic Games Store. Descarrega’ls i uneix-te a la lluita en línia!

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content