Sector

Microsoft anuncia baixada d’ingressos de PC i Xbox

Microsoft ha anunciat els seus resultats financers per al trimestre que va acabar el 31 de març de 2023. El gegant tecnològic va informar d’una facturació de 52,9 mil milions de dòlars, un augment del 7% respecte al mateix període de l’any anterior. Tanmateix, el negoci de PC va experimentar una disminució del 9% en la facturació, mentre que els ingressos de contingut i serveis de Xbox van augmentar un 3%.

Malgrat la disminució de la facturació en el negoci de PC, els productes comercials de Windows i els ingressos dels serveis en línia van augmentar un 14%, i els ingressos de publicitat de cerques i notícies, a l’exclusió dels costos d’adquisició del trànsit, van créixer un 10%. En canvi, els ingressos de Windows OEM van disminuir un 28%, i els ingressos dels dispositius van caure un 30%.

En el negoci de Xbox, els ingressos de contingut i serveis van augmentar un 3%. El creixement d’aquest negoci no és cap sorpresa, donada l’augment de la demanda dels jocs durant la pandèmia. Tot i això, els ingressos de maquinari de Xbox han disminuït un 30%.

Estem veient una gran demanda pels nostres continguts i serveis de Xbox. La gent continua recorrent als jocs per a l’entreteniment durant aquests temps difícils.
Satya Nadella, president i director executiu de Microsoft

Val la pena assenyalar que, mentre que el negoci de PC i Xbox va patir en el darrer trimestre, Microsoft manté la jugada activa al sector del núvol i la intel·ligència artificial, on han anunciat un increment del 16%. Nota de premsa en català aquí.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content