Nintendo

Paladins s’acomiada de Nintendo Switch

Paladins, el popular joc de trets en primera persona, ja no rebrà més suport a Nintendo Switch. L’última actualització de Paladins a Nintendo Switch serà «Midnight Masquerade». El joc ja no estarà disponible a Switch després de la publicació de l’actualització, a finals de juny.

La decisió de finalitzar el suport per a Paladins a Nintendo Switch va ser presa després d’una curosa consideració i discussió dins de l’equip de desenvolupament. Els desenvolupadors van reconèixer que el rendiment del joc a la plataforma no estava a l’altura dels estàndards de la comunitat, i malgrat els seus millors esforços, no van poder proporcionar el nivell de suport que els jugadors es mereixen.

A partir del 19 d’abril, Paladins i els seus DLC ja no estaran disponibles a la Nintendo eShop. A més, totes les compres dins del joc a la Nintendo Switch cessaran. Es recomana als jugadors que vulguin continuar jugant a Paladins en el futur, que utilitzin la vinculació de comptes de Hi-Rez per desar el seu progrés on el van deixar.

L’anunci arriba després d’un comunicat similar sobre el futur de Rogue Legacy a Nintendo Switch. Sembla que les prioritats de Hi-Rez estudio han canviat, i prefereixen centrar-se en PC i les consoles de nova generació.