Nintendo

Paladins s’acomiada de Nintendo Switch

Paladins, el popular joc de trets en primera persona, ja no rebrà més suport a Nintendo Switch. L’última actualització de Paladins a Nintendo Switch serà «Midnight Masquerade». El joc ja no estarà disponible a Switch després de la publicació de l’actualització, a finals de juny.

La decisió de finalitzar el suport per a Paladins a Nintendo Switch va ser presa després d’una curosa consideració i discussió dins de l’equip de desenvolupament. Els desenvolupadors van reconèixer que el rendiment del joc a la plataforma no estava a l’altura dels estàndards de la comunitat, i malgrat els seus millors esforços, no van poder proporcionar el nivell de suport que els jugadors es mereixen.

A partir del 19 d’abril, Paladins i els seus DLC ja no estaran disponibles a la Nintendo eShop. A més, totes les compres dins del joc a la Nintendo Switch cessaran. Es recomana als jugadors que vulguin continuar jugant a Paladins en el futur, que utilitzin la vinculació de comptes de Hi-Rez per desar el seu progrés on el van deixar.

L’anunci arriba després d’un comunicat similar sobre el futur de Rogue Legacy a Nintendo Switch. Sembla que les prioritats de Hi-Rez estudio han canviat, i prefereixen centrar-se en PC i les consoles de nova generació.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content