Nintendo Ordinador

Monster Hunter Rise: Sunbreak mostra el contingut de l’actualització gratuïta 5

Capcom ha anunciat que l’esperada actualització gratuïta número 5 de Monster Hunter Rise: Sunbreak arribarà el 20 d’abril de 2023. Tal com s’ha revelat durant l’esdeveniment digital d’avui, l’actualització introduirà dos nous monstres: Risen Shagaru Magala i Amatsu.

El primer monstre, Amatsu, és un drac antic que té la capacitat de controlar el clima i és capaç de causar tempestes devastadores i descàrregues elèctriques. Mentrestant, Risen Shagaru Magala ha utilitzat el seu poder formidable per infectar Qurio, assumint una forma encara més temible. Els caçadors hauran de tenir MR10 per enfrontar-se a Amatsu, mentre que Risen Shagaru Magala es desblocarà a MR180.

Els jugadors també podran enfrontar-se a dos altres dracs en missions d’investigació d’anomalies, amb el límit de nivell que s’incrementa fins a 300. La nova funció «Qurious Melding» permetrà més personalització de les habilitats, i els caçadors podran desbloquejar noves investigacions especials després de completar una del nivell 300.

Hi haurà noves missions d’esdeveniments disponibles, amb diversos premis. El nou paquet de música «Monster & Elgado Music: Chill Version» ofereix una gamma de cançons relaxants perquè els jugadors es distreguin. També hi haurà noves opcions de pagament de pintura facial, armadures de capes, pentinats i molt més.

Monster Hunter Rise: Sunbreak arribarà a Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 i PlayStation 4, el 28 d’abril de 2023.

https://www.youtube.com/watch?v=AY3jgbRD5JA

En general, la nova actualització promet portar reptes encara més emocionants al joc, amb nous monstres, missions i característiques que sens dubte mantindran els jugadors engrescats durant hores.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.