Nintendo Ordinador

Monster Hunter Rise: Sunbreak mostra el contingut de l’actualització gratuïta 5

Capcom ha anunciat que l’esperada actualització gratuïta número 5 de Monster Hunter Rise: Sunbreak arribarà el 20 d’abril de 2023. Tal com s’ha revelat durant l’esdeveniment digital d’avui, l’actualització introduirà dos nous monstres: Risen Shagaru Magala i Amatsu.

El primer monstre, Amatsu, és un drac antic que té la capacitat de controlar el clima i és capaç de causar tempestes devastadores i descàrregues elèctriques. Mentrestant, Risen Shagaru Magala ha utilitzat el seu poder formidable per infectar Qurio, assumint una forma encara més temible. Els caçadors hauran de tenir MR10 per enfrontar-se a Amatsu, mentre que Risen Shagaru Magala es desblocarà a MR180.

Els jugadors també podran enfrontar-se a dos altres dracs en missions d’investigació d’anomalies, amb el límit de nivell que s’incrementa fins a 300. La nova funció «Qurious Melding» permetrà més personalització de les habilitats, i els caçadors podran desbloquejar noves investigacions especials després de completar una del nivell 300.

Hi haurà noves missions d’esdeveniments disponibles, amb diversos premis. El nou paquet de música «Monster & Elgado Music: Chill Version» ofereix una gamma de cançons relaxants perquè els jugadors es distreguin. També hi haurà noves opcions de pagament de pintura facial, armadures de capes, pentinats i molt més.

Monster Hunter Rise: Sunbreak arribarà a Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 i PlayStation 4, el 28 d’abril de 2023.

En general, la nova actualització promet portar reptes encara més emocionants al joc, amb nous monstres, missions i característiques que sens dubte mantindran els jugadors engrescats durant hores.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content