Ordinador

Postal 2 celebra el seu 20è aniversari amb una gran actualització gratuïta

POSTAL 2, l’infame videojoc d’acció en primera persona de Running With Scissors, celebra el seu 20è aniversari amb una actualització gratuïta per als usuaris de Steam. L’actualització inclou noves funcions, millores i verificació de Steam Deck, que arribarà aviat. Els jugadors podran experimentar el joc amb els nous dels modes de joc «Two Weeks in Paradise» i «Classic».

L’actualització gratuïta incorpora la modificació «Xpatch», creada per Piotr Sztukowski, que aporta múltiples millores, contingut inèdit, i correccions. L’actualització també inclou màquines expenedores i armes afegides a tots els nivells, nous trucs, i línies de veu restaurades.

Vince Desi, fundador de Running With Scissors, va dir: «L’actualització gratuïta de POSTAL 2 expressa el nostre compromís i devoció a la increïble comunitat de POSTAL. La recent publicació de POSTAL 4 a Playstation afirma el nostre suport incondicional als nostres fans i a Postal Dude.»

L’actualització del 20è aniversari de POSTAL 2 està disponible ara de forma gratuïta a Steam per a Windows i Linux.