Sector

Sunsoft mostrarà les seves propostes pel 2023

Sunsoft, la mítica desenvolupadora de videojocs, ha anunciat una mostra digital el 20 d’abril de 2023 per donar als fans una petita visió dels seus propers projectes. La retransmissió es difondrà pel canal oficial de Sunsoft a YouTube.

El 2022, Sunsoft va fer un retorn després d’anys de silenci, i aquest any, l’empresa té plans encara més grans. Sunsoft compartirà més informació sobre el llançament proper de l’icònic joc de plataformes de NES, Gimmick, i de la seva banda sonora. A més, Sunsoft també presentarà una vista prèvia de dos jocs més.

La mostra digital de Sunsoft es retransmetrà en directe a les 16:00 hores, el 20 d’abril de 2023, però la gravació en vídeo, amb subtítols en anglès estarà disponible en qualsevol moment. Sunsoft té una llarga història de creació de jocs populars, incloent-hi Blaster Master i Batman: The Video Game. Els fans de l’empresa han estat esperant amb impaciència notícies sobre les pròximes publicacions, i la mostra digital del 20 d’abril promet lliurar precisament això.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content