Mòbil Ordinador Xbox

Tides of the Foscari, la segona expansió de Vampire Survivors, ja disponible

El segon DLC de Vampire Survivors, Tides of the Foscari, ja està disponible a Steam, Xbox, Android i iOS. Aquest nou paquet ofereix una nova fase gegant dins d’un bosc, anomenada Lake Foscari. A més, s’inclouen 8 personatges nous, 13 armes úniques, 7 cançons, i 21 assoliments nous.

A Tides of the Foscari, els jugadors podran explorar l’acadèmia Foscari, una escola on les elits del món envien els seus fills perquè es converteixin en poderosos mags, generals i espies. Tres estudiants, un de cada casa, s’endinsaran en un bosc ple de criatures mitològiques.

Els jugadors podran triar entre vuit personatges nous. Cada personatge té habilitats i armes úniques, com el llibre d’Eleanor, anomenat Sortitruco, o l’espasa Eskizzibur, entre moltes altres. Les set noves cançons inclouen temes com «Tides of the Foscari» i «Slaying Dragons», perfectes per submergir-se en la fantasia del bosc encantat. A més, la fase Lake Foscari, ofereix una gran varietat de criatures i enemics mitològics que posaran a prova l’habilitat dels jugadors.

Tides of the Foscari és el segon DLC d’expansió de Vampire Survivors i promet hores de diversió i fantasia en un món únic i original. Els desenvolupadors de Vampire Survivors també han compartit la seva intenció de continuar oferint expansions de qualitat com aquesta, i actualitzacions gratuïtes per continuar millorant el joc.

1 comentari

  1. Minecraft Legends i Coffee Talk Episode 2, destacats de Game Pass d'abril - Nou Joc

    13/04/2023

    […] DLC The Vampire Survivors: Tides of the Foscari ja està disponible, afegint una nova etapa, personatges, monstres i armes. Microsoft Flight […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content