Mòbil Ordinador Xbox

Tides of the Foscari, la segona expansió de Vampire Survivors, ja disponible

El segon DLC de Vampire Survivors, Tides of the Foscari, ja està disponible a Steam, Xbox, Android i iOS. Aquest nou paquet ofereix una nova fase gegant dins d’un bosc, anomenada Lake Foscari. A més, s’inclouen 8 personatges nous, 13 armes úniques, 7 cançons, i 21 assoliments nous.

A Tides of the Foscari, els jugadors podran explorar l’acadèmia Foscari, una escola on les elits del món envien els seus fills perquè es converteixin en poderosos mags, generals i espies. Tres estudiants, un de cada casa, s’endinsaran en un bosc ple de criatures mitològiques.

Els jugadors podran triar entre vuit personatges nous. Cada personatge té habilitats i armes úniques, com el llibre d’Eleanor, anomenat Sortitruco, o l’espasa Eskizzibur, entre moltes altres. Les set noves cançons inclouen temes com «Tides of the Foscari» i «Slaying Dragons», perfectes per submergir-se en la fantasia del bosc encantat. A més, la fase Lake Foscari, ofereix una gran varietat de criatures i enemics mitològics que posaran a prova l’habilitat dels jugadors.

Tides of the Foscari és el segon DLC d’expansió de Vampire Survivors i promet hores de diversió i fantasia en un món únic i original. Els desenvolupadors de Vampire Survivors també han compartit la seva intenció de continuar oferint expansions de qualitat com aquesta, i actualitzacions gratuïtes per continuar millorant el joc.

1 comentari

  1. Minecraft Legends i Coffee Talk Episode 2, destacats de Game Pass d'abril - Nou Joc

    13/04/2023

    […] DLC The Vampire Survivors: Tides of the Foscari ja està disponible, afegint una nova etapa, personatges, monstres i armes. Microsoft Flight […]

Els comentaris estan tancats.