Nintendo Ordinador

Dig Dug i Bomberman es donen la mà a Murtop

Dig Dug i Bomberman es donen la mà a Murtop

Flynn’s Arcade té previst llançar el seu últim joc, Murtop, el 18 de maig per a Nintendo Switch i Steam. El joc, amb un preu de 4,99 euros, disposarà d’un descompte del 20% durant la primera setmana.

El joc s’inspira en clàssics com Dig Dug i Bomberman, tot i que també presenta una trama única. A Murtop, els jugadors prenen el paper de Murti, un personatge en una missió per salvar el món dels talps. Amb la capacitat de crear bombes amb la seva pròpia femta, Murti ha de navegar per 256 etapes, mentre s’enfronta a una gran quantitat d’explosions.

Les característiques del joc inclouen cinc temes chiptune, classificacions de puntuació i optimització per a màquines recreatives. Els jugadors també poden esperar marcs per omplir el buit dels laterals, una paleta de colors de 16 colors, escalat perfecte de píxels, un filtre CRT i un mode d’atracció similar al dels vells jocs de recreatives.

El joc estarà disponible en anglès, i també inclourà el mode «TATE», que permet als jugadors girar la pantalla i jugar el joc de manera vertical.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Murtop arribarà el 18 de maig a Nintendo Switch i Steam - Nou Joc

    25/04/2023

    […] per una explosió del passat amb el llançament de Murtop, un joc d’arcade ple d’acció que recorda als anys 80 i combina elements de Dig Dug i […]

Els comentaris estan tancats.