Jocs en català Ordinador

Deixa que la por et consumeixi a SHIRIME, ja disponible en català

Deixa que la por et consumeixi a SHIRIME, ja disponible en català

Alerta! SHIRIME: The Curse of Butt-Eye ara està disponible en català, marcant el primer capítol d’una sèrie de jocs d’horror anomenada 7TaleZ, basada en el folklore japonès.

En aquest joc, jugues com en John, qui ha de travessar un sinistre bosc, per trobar la seva parella, la Sharon. Però pren precaució, ja que seràs perseguit per Shirime, un yokai que sempre es mou per les ombres.

A mesura que avances en el joc, hauràs de recollir pàgines disperses per tot el bosc per revelar la història darrere la desaparició de la Sharon. Però vés amb compte! Cada pàgina que reculls, augmenta la intensitat de la persecució de Shirime, el que fa més difícil el teu progrés.

El joc se centra en l’exploració, l’horror i la supervivència. Hauràs d’utilitzar la teva intel·ligència per evadir i fugir de Shirime mentre cerques noves pàgines.

The Curse of Butt-Eye promet ser un joc d’horror i atractiu que et mantindrà al límit. Així que, estàs preparat per descobrir la veritat sobre la desaparició de Sharon i escapar de la maledicció? El joc ja està disponible a Steam en català, així que prepara’t…