Nintendo Sector

Nintendo confirma que Yasha Haddazhi continua sent el CEO de Nintendo Rússia

Segons Eurogamer, Yasha Haddazhi, el CEO de Nintendo a Rússia, continua treballant per l’empresa nipona tot i dirigir «Achivka», una empresa que va estar involucrada en la importació i venda de còpies de Metroid Prime Remastered a Rússia, fins i tot després que Nintendo acabés els enviaments de productes a la regió el març del 2022.

Nintendo ha aclarit a Eurogamer, que Haddazhi ocupa un càrrec administratiu temporal per a complir funcions administratives internes mentre es desmantella la subsidiaria russa, i que Nintendo no té cap afiliació amb Achivka ni cap implicació en activitats d’importació a Rússia. Segons dona a entendre Nintendo, Yasha Haddazhi va actuar per compte propi, tot i seguir empleat de manera oficial a Nintendo.

Foto de Enrique Vidal Flores a Unsplash