Nintendo Sector

Nintendo confirma que Yasha Haddazhi continua sent el CEO de Nintendo Rússia

Segons Eurogamer, Yasha Haddazhi, el CEO de Nintendo a Rússia, continua treballant per l’empresa nipona tot i dirigir «Achivka», una empresa que va estar involucrada en la importació i venda de còpies de Metroid Prime Remastered a Rússia, fins i tot després que Nintendo acabés els enviaments de productes a la regió el març del 2022.

Nintendo ha aclarit a Eurogamer, que Haddazhi ocupa un càrrec administratiu temporal per a complir funcions administratives internes mentre es desmantella la subsidiaria russa, i que Nintendo no té cap afiliació amb Achivka ni cap implicació en activitats d’importació a Rússia. Segons dona a entendre Nintendo, Yasha Haddazhi va actuar per compte propi, tot i seguir empleat de manera oficial a Nintendo.

Foto de Enrique Vidal Flores a Unsplash

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content