Sector

Sega estaria a punt de tancar un acord per adquirir Rovio, la creadora d’Angry Birds

Segons indicava ahir divendres Wall Street Journal, Sega Sammy Holdings Inc., més coneguda simplement com a Sega, estaria ultimant els últims detalls per tal de comprar la companyia finlandesa Rovio Entertainment, creadora del popular joc per a mòbils «Angry Birds». L’adquisició, confirmada segons persones familiaritzades amb el tema a WSJ, es tancaria per una suma d’aproximadament 1.000 milions de dòlars. La venda podria tancar-se a principis de la setmana que ve.

Rovio, que va sortir a borsa a finals de 2017, ha lluitat per replicar l’èxit d’«Angry Birds» amb altres jocs, cosa que la converteix en una empresa vulnerable a una adquisició. Aquesta operació és l’última d’una onada de consolidació a la indústria dels videojocs, amb empreses que busquen ampliar les seves ofertes enmig del lent creixement, d’ençà de la pandèmia. A part de les adquisicions d’Activision Blizzard per part de Microsoft, i Bungie per part de PlayStation, també cal sumar la compra de Zynga per part de Take Two, justament fa ara un any.

1 comentari

  1. Sega aposta pel mercat mòbil amb l'adquisició de Rovio - Nou Joc

    15/04/2023

    […] Trobareu més informació aquí. […]

Els comentaris estan tancats.