Sector

Sega estaria a punt de tancar un acord per adquirir Rovio, la creadora d’Angry Birds

Segons indicava ahir divendres Wall Street Journal, Sega Sammy Holdings Inc., més coneguda simplement com a Sega, estaria ultimant els últims detalls per tal de comprar la companyia finlandesa Rovio Entertainment, creadora del popular joc per a mòbils «Angry Birds». L’adquisició, confirmada segons persones familiaritzades amb el tema a WSJ, es tancaria per una suma d’aproximadament 1.000 milions de dòlars. La venda podria tancar-se a principis de la setmana que ve.

Rovio, que va sortir a borsa a finals de 2017, ha lluitat per replicar l’èxit d’«Angry Birds» amb altres jocs, cosa que la converteix en una empresa vulnerable a una adquisició. Aquesta operació és l’última d’una onada de consolidació a la indústria dels videojocs, amb empreses que busquen ampliar les seves ofertes enmig del lent creixement, d’ençà de la pandèmia. A part de les adquisicions d’Activision Blizzard per part de Microsoft, i Bungie per part de PlayStation, també cal sumar la compra de Zynga per part de Take Two, justament fa ara un any.

1 comentari

  1. Sega aposta pel mercat mòbil amb l'adquisició de Rovio - Nou Joc

    15/04/2023

    […] Trobareu més informació aquí. […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content