Núvol Ordinador

Nomad Survival i Revita, gratis a GX.games

GX.games, la plataforma de videojocs per al navegador Opera GX, ofereix dos jocs roguelite gratuïts en la seva llista mensual d’abril.

Nomad Survival, desenvolupat per The Fox Knocks, és un joc de supervivència amb elements bullet-hell, que desafia els jugadors a lluitar contra hordes d’enemics i explorar diferents combinacions de personatges i habilitats. Mentrestant, Revita, desenvolupat per Benjamin Kiefer aka BenStar, és un joc de plataformes roguelite, on els jugadors han d’ascendir una torre per recuperar els seus records, alhora que recullen i sacrifiquen ànimes per tal d’augmentar la seva potència.

Els dos jocs han rebut bones crítiques, amb Nomad Survival obtenint ressenyes positives, mentre que Revita va passar per davant de més de 200 jocs per ser coronat «Millor joc» en els premis GameMaker 2022. La llista mensual només està disponible a GX.games, on els creadors i desenvolupadors es reuneixen amb els usuaris de Opera GX.

«Per la seva jugabilitat desafiadora i dosi adrenalina, els roguelites s’han convertit ràpidament en un dels subgèneres més populars dels jocs, és per això que estem orgullosos de destacar-los en aquesta llista mensual. Tant Nomad Survival com Revita han estat molt ben rebuts per jugadors i crítics, i ara estan arribant a la plataforma GX.games per a lliurar-los gratis», va dir Mattijs de Valk, VP d’Adquisició de Contingut a Opera.

Per reclamar Nomad Survival o Revita de manera gratuïta aquest mes, els jugadors només han de dirigir-se a GX.games, crear un compte, fer clic al joc i prémer «Reclama ara». Tots dos jocs estaran disponibles durant dues setmanes a partir de les seves respectives dates de llançament, començant per Nomad Survival el 6 d’abril i Revita el 20 d’abril.

GX.games també ofereix accés instantani a molts altres jocs indie d’alta qualitat, incloent-hi Hero’s Hour, Chronicon i Evan’s Remains.

1 comentari

  1. Revita arriba a PlayStation i Xbox - Nou Joc

    13/04/2023

    […] El joc està disponible digitalment per 16,99 euros a PlayStation i Xbox. Una edició física de Revita estarà disponible per a Switch i PlayStation 5 de la mà de Red Art Games ben aviat. A més, el joc es llançarà demà a Opera GX. […]

Els comentaris estan tancats.