Ordinador

Trinity Fusion s’estrena en accés anticipat a Steam i Epic Games Store

Trinity Fusion s’estrena en accés anticipat a Steam i Epic Games Store

Angry Mob Games ha llançat el seu nou joc d’acció roguelike, Trinity Fusion, en accés anticipat a Steam i Epic Games Store. El joc està disponible per 24,99 euros, amb un descompte del 10% durant la primera setmana. A Trinity Fusion, els jugadors assumeixen el control de Maya, una guerrera psíquica que travessa dimensions, encarregada de prevenir la fi del món, causada per una revolta genocida de màquines.

Trinity Fusion ofereix als jugadors la possibilitat d’explorar entorns, enfrontar-se a enemics i adquirir habilitats a través de tres realitats paral·leles. Cada realitat ofereix nous biomes per explorar i una gran varietat d’habilitats, fet que fa que cada partida sigui única. Les tres versions paral·leles de Maya tenen el seu propi món, i els jugadors han d’utilitzar les seves habilitats per superar els diferents reptes i enemics que es troben a cada realitat.

Trinity Fusion també ofereix una història creada per l’autora de ciència-ficció Ada Hoffmann. Els jugadors poden aprendre sobre la història del multivers parlant amb els diferents personatges del joc. L’experiència d’Angry Mob Games en el gènere de jocs de lluita és evident a través del sistema de combat de Trinity Fusion.

En accés anticipat, Trinity Fusion ofereix una combinació de nivells generats de manera aleatòria, i etapes fetes a mà. Els gràfics en 3D i l’estètica de ciència-ficció creen un món captivador, replet d’oponents hostils i paisatges futuristes decadents.