Sector

THQ Nordic posa data al seu Digital Showcase de 2023

THQ Nordic ha anunciat que el seu «Digital Showcase» anual es durà a terme el divendres 11 d’agost de 2023. L’esdeveniment comptarà amb una prèvia de HandyGames seguit de THQ Nordic, que inclourà anuncis nous, i actualitzacions de jocs ja anunciats.

HandyGames començarà l’esdeveniment amb un tast dels seus títols. L’esdeveniment de THQ Nordic serà el protagonista, on desvetllaran una gran quantitat d’anuncis de jocs i actualitzacions de projectes.

Segons THQ Nordic, l’esdeveniment d’aquest any no es pot deixar perdre, ja que inclourà notícies per a jocs ja anunciats, i moltes novetats. Els fans d’Alone in the Dark, Outcast 2 i Trine 5 hauran d’estar atents. THQ Nordic ha promès parlat d’aquests jocs.

L’esdeveniment es retransmetrà en directe el divendres 11 d’agost de 2023 a les 21:00 hores, als canals de YouTube, Twitch i Steam de THQ Nordic.