Sector

THQ Nordic posa data al seu Digital Showcase de 2023

THQ Nordic ha anunciat que el seu «Digital Showcase» anual es durà a terme el divendres 11 d’agost de 2023. L’esdeveniment comptarà amb una prèvia de HandyGames seguit de THQ Nordic, que inclourà anuncis nous, i actualitzacions de jocs ja anunciats.

HandyGames començarà l’esdeveniment amb un tast dels seus títols. L’esdeveniment de THQ Nordic serà el protagonista, on desvetllaran una gran quantitat d’anuncis de jocs i actualitzacions de projectes.

Segons THQ Nordic, l’esdeveniment d’aquest any no es pot deixar perdre, ja que inclourà notícies per a jocs ja anunciats, i moltes novetats. Els fans d’Alone in the Dark, Outcast 2 i Trine 5 hauran d’estar atents. THQ Nordic ha promès parlat d’aquests jocs.

L’esdeveniment es retransmetrà en directe el divendres 11 d’agost de 2023 a les 21:00 hores, als canals de YouTube, Twitch i Steam de THQ Nordic.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content