Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Modus Games ha anunciat Paleo Pines

Modus Games i Italic Pig han anunciat el llançament d’un nou joc anomenat Paleo Pines, que es llançarà a diverses plataformes aquesta tardor. El joc es desenvolupa en una illa anomenada Paleo Pines, on els jugadors habiten un antic ranxo que han de reformar amb l’ajuda dels habitants amistosos del poble i els dinosaures salvatges de la regió.

Paleo Pines és més que un simulador de granja, ja que els jugadors descobriran la història perduda de l’illa amb l’ajuda del seu fidel company dinosaure, Lucky. El joc també permet una personalització de personatges i una selecció d’estils. Permetent als jugadors convertir la seva parcel·la de terra en el ranxo de dinosaures dels seus somnis.

En aquest simulador de granja, fer amistat amb els dinosaures és la clau, mentre que els jugadors creen un santuari acollidor ple de criatures. Paleo Pines també presenta una varietat de llocs per explorar. Incloent-hi camps florits i muntanyes, proporcionant als jugadors paisatges encantadors i l’oportunitat de veure diferents espècies en la natura exuberant.

Paleo Pines estarà disponible tant en format digital com físic a PC, PlayStation 4 & 5, Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch. Els jugadors interessats poden afegir el joc a la seva llista de desitjos a Steam.