Ordinador PlayStation Xbox

THQ Nordic distribuirà Remnant II i presenta un nou tràiler

THQ Nordic distribuirà Remnant II i presenta un nou tràiler

THQ Nordic, en col·laboració amb Gearbox Publishing, ha anunciat que s’encarregarà de la distribució de Remnant II, la seqüela de Remnant: From the Ashes. El joc està sent desenvolupat per Gunfire Games, amb base a Austin, Texas, i està previst que sigui llançat a PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC el 2023 amb un preu recomanat de 49,99 euros.

Remnant II amplia l’èxit del joc original i introdueix noves armes, equip, caps de monstre i biomes, així com un sistema d’Arquetips ampliat. Els jugadors exploraran nous mons plens de criatures mítiques i enemics mortals. Sols o amb fins a dos amics, utilitzant equip i armes específiques per optimitzar diferents biomes i batalles. El joc promet oferir una experiència de combat intensa que combina combat a distància i en combat proper contra enemics astuts i batalles de caps de monstre.

El joc inclou línies de missions ramificades i recompenses que proporcionen una rejugabilitat sense fi. El sistema d’Arquetips ampliat proporciona als jugadors bonificacions passives úniques i poders impressionants. Els quals es poden desbloquejar, augmentar el nivell i equipar junts per a una varietat d’estils de joc.

Per celebrar la col·laboració, THQ Nordic i Gearbox han llançat el tràiler «Best Friends» a YouTube, que mostra algunes de les característiques del joc.