Ordinador PlayStation Xbox

THQ Nordic distribuirà Remnant II i presenta un nou tràiler

THQ Nordic, en col·laboració amb Gearbox Publishing, ha anunciat que s’encarregarà de la distribució de Remnant II, la seqüela de Remnant: From the Ashes. El joc està sent desenvolupat per Gunfire Games, amb base a Austin, Texas, i està previst que sigui llançat a PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC el 2023 amb un preu recomanat de 49,99 euros.

Remnant II amplia l’èxit del joc original i introdueix noves armes, equip, caps de monstre i biomes, així com un sistema d’Arquetips ampliat. Els jugadors exploraran nous mons plens de criatures mítiques i enemics mortals. Sols o amb fins a dos amics, utilitzant equip i armes específiques per optimitzar diferents biomes i batalles. El joc promet oferir una experiència de combat intensa que combina combat a distància i en combat proper contra enemics astuts i batalles de caps de monstre.

El joc inclou línies de missions ramificades i recompenses que proporcionen una rejugabilitat sense fi. El sistema d’Arquetips ampliat proporciona als jugadors bonificacions passives úniques i poders impressionants. Els quals es poden desbloquejar, augmentar el nivell i equipar junts per a una varietat d’estils de joc.

Per celebrar la col·laboració, THQ Nordic i Gearbox han llançat el tràiler «Best Friends» a YouTube, que mostra algunes de les característiques del joc.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content