Mòbil

Thunderful anuncia LEGO Bricktales per a dispositius mòbils

LEGO Bricktales es llançarà als dispositius iOS i Android el 27 d’abril per 5,59 €. El joc ofereix als jugadors l’oportunitat de viatjar a través de cinc biomes recreats amb peces de LEGO, cadascun amb el seu propi conjunt únic de reptes i trencaclosques.

La intuïtiva mecànica de construcció del joc és ideal per a pantalles tàctils, permetent als jugadors crear les seves solucions i donar vida a les seves creacions. En cada ubicació, els jugadors hauran d’utilitzar la seva imaginació per construir solucions úniques. Tant si estàs construint un tron apte per a un rei com si estàs posant a prova les teves habilitats d’enginyeria per construir un pont que farà que maquinària pesant travessi un riu, LEGO Bricktales ofereix infinites oportunitats per alliberar la teva creativitat.

«Estem molt emocionats d’anunciar que la nostra aventura de construcció LEGO Bricktales es llançarà el 27 d’abril per als usuaris d’iOS i Android», va dir Agostino Simonetta, director de jocs de Thunderful. «LEGO Bricktales és ideal per a les pantalles tàctils, i no podem esperar a veure les creacions dels fans quan s’estreni el 27 d’abril per a mòbils».