PlayStation

PlayStation emetrà un nou State of Play sobre Final Fantasy XVI

Els fans de Final Fantasy d’arreu del món esperen amb impaciència el llançament de l’última entrega de la franquícia. Ara, tenen encara més motius per emocionar-se. PlayStation ha anunciat un nou State of Play per aquesta setmana, que promet novetats sobre Final Fantasy XVI. L’esdeveniment s’emetrà a Twitch i YouTube el 13 d’abril a les 23:00 hores local.

Aquest State of Play oferirà als fans una visió més detallada del que poden esperar de l’última entrega de Final Fantasy. El tràiler del joc ja havia generat molt de rebombori, però els aficionats esperaven amb impaciència més informació, abans de l’estrena del joc el 22 de juny. Cal destacar que PlayStation no ha mencionat cap altre joc en la seva publicació, per la qual cosa és millor no fer-se falses expectatives.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content