Ordinador PlayStation Xbox

EA mostra la jugabilitat de Immortals of Aveum

EA Originals i Ascendant Studios han llançat avui un nou tràiler mostrant la jugabilitat del seu pròxim joc, Immortals of Aveum. El tràiler de més de sis minuts ofereix una àmplia visió del joc en primera persona per a un sol jugador, mostrant el combat basat en encanteris, en el qual el jugador maneja els tres tipus diferents de màgia: Força, Vida i Caos.

El joc es pot personalitzar per adaptar-lo a l’estil de joc preferit dels jugadors a través de sigils, anells i tòtems. A més, Immortals of Aveum arribarà en botigues físiques i digitals el 20 de juliol per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de EA App, Steam i Epic Games Store.

Ascendant Studios està orgullós de presentar un dels primers jocs d’Unreal Engine 5.1, aprofitant les noves tecnologies del motor, com ara la il·luminació dinàmica Lumen i l’augment del rendiment dels polígons Nanite. L’experiència de joc s’enriqueix amb aquestes eines, i els jugadors podran gaudir de gràfics impressionants i una experiència de joc més fluida.

Us compartim el tràiler mostrant la jugabilitat de Immortals of Aveum:

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.