Nintendo Núvol

Una versió Cloud de Aliens: Fireteam Elite arribarà aviat a Nintendo Switch

La companyia Ubitus K.K, dedicada a la tecnologia del núvol, ha anunciat via Twitter, que molt aviat, els fans de la saga Alien podran gaudir de Aliens: Fireteam Elite a Nintendo Switch en versió de joc al núvol. El joc s’estrenarà el dia 26, tot i que ja es pot reservar a la eShop amb un descompte del 10% en totes les seves versions. El joc base costarà 29,99 euros, mentre que l’edició Into the Hive costarà 39,99 euros, i la versió Ultimate, 59,99 euros. Cal destacar, també, que ja es pot descarregar una versió de prova gratuïta.

Aquesta és la descripció del joc extreta de la eShop de Nintendo Switch:

Ambientat en el iconic univers de Alien, Aliens: Fireteam Elite és un joc de trets i supervivència cooperativa en tercera persona, en el que hauràs de lluitar juntament amb el teu equip de marins, preparats per contenir l’amenaça dels xenomorfs.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content