Nintendo Núvol

Una versió Cloud de Aliens: Fireteam Elite arribarà aviat a Nintendo Switch

La companyia Ubitus K.K, dedicada a la tecnologia del núvol, ha anunciat via Twitter, que molt aviat, els fans de la saga Alien podran gaudir de Aliens: Fireteam Elite a Nintendo Switch en versió de joc al núvol. El joc s’estrenarà el dia 26, tot i que ja es pot reservar a la eShop amb un descompte del 10% en totes les seves versions. El joc base costarà 29,99 euros, mentre que l’edició Into the Hive costarà 39,99 euros, i la versió Ultimate, 59,99 euros. Cal destacar, també, que ja es pot descarregar una versió de prova gratuïta.

Aquesta és la descripció del joc extreta de la eShop de Nintendo Switch:

Ambientat en el iconic univers de Alien, Aliens: Fireteam Elite és un joc de trets i supervivència cooperativa en tercera persona, en el que hauràs de lluitar juntament amb el teu equip de marins, preparats per contenir l’amenaça dels xenomorfs.