Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

QUByte Interactive donarà un percentatge de les vendes de Wild Dogs a protectores

QUByte Interactive i 2ndBoss han anunciat el llançament de Wild Dogs, un joc d’estil retro, pel pròxim 20 d’abril. El joc arribarà a Steam, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X|S.

Per celebrar el llançament, QUByte Interactive s’ha associat amb Cão Sem Dono i Amigos de São Francisco per promoure l’adopció d’animals abandonats. L’empresa donarà un percentatge de les vendes de Wild Dogs per donar suportar a aquesta causa.

Wild Dogs és un joc de plataformes 2D ambientat en un món sota l’atac d’aliens. Els jugadors han d’assumir el paper de Frank Williams, un especialista en armes, i el seu company Teddy, un expert en sigil. El joc ofereix mecàniques clàssiques i variades, tal com disparar en vuit direccions i pilotar avions i mechas, així com caps de fase de tota mena. Els jugadors també poden canviar entre múltiples paletes de colors i fins i tot acariciar el gos.

Segons el comunicat de premsa, Wild Dogs promet ser una aventura plena d’acció que combina humor, jugabilitat clàssica i visuals amb molt carisma. La iniciativa de QUByte Interactive per promoure l’adopció d’animals abandonats és molt benvinguda, i l’empresa espera inspirar-ne d’altres, part tal de donar suport a causes similars. Amb Wild Dogs, els jugadors poden gaudir d’un joc entretingut mentre contribueixen en una bona causa.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content