Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

QUByte Interactive donarà un percentatge de les vendes de Wild Dogs a protectores

QUByte Interactive donarà un percentatge de les vendes de Wild Dogs a protectores

QUByte Interactive i 2ndBoss han anunciat el llançament de Wild Dogs, un joc d’estil retro, pel pròxim 20 d’abril. El joc arribarà a Steam, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X|S.

Per celebrar el llançament, QUByte Interactive s’ha associat amb Cão Sem Dono i Amigos de São Francisco per promoure l’adopció d’animals abandonats. L’empresa donarà un percentatge de les vendes de Wild Dogs per donar suportar a aquesta causa.

Wild Dogs és un joc de plataformes 2D ambientat en un món sota l’atac d’aliens. Els jugadors han d’assumir el paper de Frank Williams, un especialista en armes, i el seu company Teddy, un expert en sigil. El joc ofereix mecàniques clàssiques i variades, tal com disparar en vuit direccions i pilotar avions i mechas, així com caps de fase de tota mena. Els jugadors també poden canviar entre múltiples paletes de colors i fins i tot acariciar el gos.

Segons el comunicat de premsa, Wild Dogs promet ser una aventura plena d’acció que combina humor, jugabilitat clàssica i visuals amb molt carisma. La iniciativa de QUByte Interactive per promoure l’adopció d’animals abandonats és molt benvinguda, i l’empresa espera inspirar-ne d’altres, part tal de donar suport a causes similars. Amb Wild Dogs, els jugadors poden gaudir d’un joc entretingut mentre contribueixen en una bona causa.