Núvol Ordinador

Unbox: Newbie’s Adventure arriba a Utomik

Utomik, la plataforma de jocs per subscripció, ha afegit Unbox: Newbie’s Adventure a la seva llibreria de jocs, incloent-hi Utomik Cloud. El joc de plataformes en 3D, creat per l’estudi independent Prospect Games, ofereix un món de caixes animades amb personatges carismàtics i una jugabilitat addictiva.

Unbox: Newbie’s Adventure trasllada als jugadors a un món ple de perills, format per caixes animades, on els jugadors prenen el paper de Newbie, un paquet que ha de salvar el món de les caixes del caos. El joc ofereix una jugabilitat interessant, amb nivells que presenten reptes per als jugadors, incloent-hi enemics i puzles per resoldre. El joc també compta amb modes multijugador, en els quals els jugadors poden competir amb altres jugadors o jugar de manera cooperativa.

Amb una quota mensual plana, Utomik ofereix als subscriptors accés a una àmplia selecció de jocs d’ordinador, des de títols independents fins a jocs AAA. Per altra banda, Utomik Cloud permet als jugadors jugar immediatament sense haver d’esperar descàrregues o instal·lacions, gràcies a la seva tecnologia de joc al núvol. Amb la seva llibreria en constant creixement i el seu preu assequible, Utomik és una opció ideal per als jugadors que busquin noves propostes.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content