Ordinador

Town of Salem 2 anunciat per a PC

BlankMediaGames, els creadors del popular joc de deducció social, Town of Salem, han anunciat l’esperada seqüela del joc: Town of Salem 2. El nou joc, que arribarà a Steam en accés anticipat el 26 de maig, promet encara més emoció als jugadors.

A Town of Salem 2, la ciutat es troba una vegada més en situació de caos, a causa que el Coven ha pres el control. Els jugadors hauran d’utilitzar la seva astúcia i habilitats per sortir victoriosos com a membres de la ciutat. Per altra banda, treballar des de les ombres com a membres del Coven, Neutrals o de les faccions d’Apocalipsi. El joc ofereix una àmplia gamma de nous rols amb habilitats úniques que els jugadors poden emprar a favor seu.

A més, la nova facció d’Apocalipsi i el mode de joc Quatre Cavallers afegeixen una capa extra d’estratègia al joc. Amb els pergamins, els jugadors tenen més control sobre els rols que juguen. Mentre que la capacitat d’eliminar rols específics o afegir modificadors de joc crea una experiència de joc única.

Més personalització

La personalització també és una característica clau a Town of Salem 2, permetent als jugadors personalitzar els seus personatges, mascotes i fins i tot la decoració interior de les seves cases. La comunicació és més fàcil que mai, amb la capacitat d’etiquetar jugadors, rols i paraules clau en el xat. Les sales privades permeten als jugadors convidar els seus amics amb un senzill codi de sis lletres o cercant les sales per unir-se a altres partides.

“Estem encantats d’anunciar el llançament de Town of Salem 2 en accés anticipat i oferir als nostres fans encara més maneres de jugar”, va dir Josh Brittain, el CEO de BlankMediaGames. “Sens dubte, amb tantes noves funcionalitats i rols per descobrir, Town of Salem 2 és una experiència emocionant i única que no et voldràs perdre”.

Segurament, els fans del joc original estaran impacients per endinsar-se en la nova i millorada versió del joc. L’accés anticipat permetrà als jugadors donar comentaris als desenvolupadors i ajudar a donar forma al producte final. Més informació al compte oficial de Twitter.