Nintendo

Sunrise GP derrapa a Nintendo Switch

Sunrise GP, publicat per Gamedust, ja està disponible a Nintendo Switch. Oferint als jugadors un viatge nostàlgic al món dels jocs de carreres de recreatives en una forma moderna. Desenvolupat per Garage 5, el joc ofereix paisatges únics, gràfics colorits i il·luminació suau que segur que els transportarà a l’edat d’or dels jocs Arcade.

El joc ofereix als jugadors una varietat de vehicles inspirats en clàssics. Amb 21 cotxes per triar, els jugadors poden seleccionar el vehicle que millor s’adapti a les seves necessitats, depenent de la seva dinàmica i manipulació. A més del mode d’un jugador, Sunrise GP també ofereix un mode multijugador en pantalla dividida que permet que fins a quatre jugadors juguin en la mateixa consola. Els jugadors també poden accedir al mode desafiament i de carrera ràpida.

Sunrise GP també inclou 20 circuits. Un mode de modificació que permet als jugadors personalitzar els seus vehicles i un mode Grand Prix amb una sèrie de curses i desafiaments. Amb la seva banda sonora i mecànica estil Arcade, Sunrise GP està preparat per portar als jugadors de nou a la nostàlgia dels jocs de recreatives. El joc ja es troba disponible a l’eShop de Nintendo Switch per 14,99 euros.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content