Nintendo

Sunrise GP derrapa a Nintendo Switch

Sunrise GP, publicat per Gamedust, ja està disponible a Nintendo Switch. Oferint als jugadors un viatge nostàlgic al món dels jocs de carreres de recreatives en una forma moderna. Desenvolupat per Garage 5, el joc ofereix paisatges únics, gràfics colorits i il·luminació suau que segur que els transportarà a l’edat d’or dels jocs Arcade.

El joc ofereix als jugadors una varietat de vehicles inspirats en clàssics. Amb 21 cotxes per triar, els jugadors poden seleccionar el vehicle que millor s’adapti a les seves necessitats, depenent de la seva dinàmica i manipulació. A més del mode d’un jugador, Sunrise GP també ofereix un mode multijugador en pantalla dividida que permet que fins a quatre jugadors juguin en la mateixa consola. Els jugadors també poden accedir al mode desafiament i de carrera ràpida.

Sunrise GP també inclou 20 circuits. Un mode de modificació que permet als jugadors personalitzar els seus vehicles i un mode Grand Prix amb una sèrie de curses i desafiaments. Amb la seva banda sonora i mecànica estil Arcade, Sunrise GP està preparat per portar als jugadors de nou a la nostàlgia dels jocs de recreatives. El joc ja es troba disponible a l’eShop de Nintendo Switch per 14,99 euros.