PlayStation Xbox

Revita arriba a PlayStation i Xbox

Revita, el popular joc desenvolupat per Benjamin Kiefer, ha arribat a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X i S, i Xbox One. El joc va ser llançat originalment per a PC a través de Steam i Nintendo Switch l’any passat, i ha rebut crítiques molt positives per part dels jugadors.

Revita permet als jugadors escalar una torre, enfrontant-se a reptes generats de manera aleatòria per descobrir records perduts i resoldre els misteris d’un món melancòlic. Els jugadors prenen el paper d’un nen sense nom ni identitat, intercanviant la seva salut per millores, en una aventura emocionant i de gran tensió.

El joc està dissenyat per ser jugat en una situació de risc, desafiant als jugadors a prendre riscos i superar els límits de les seves habilitats. Les habitacions generades de manera aleatòria asseguren que cap de les partides siguin igual, oferint una gran quantitat de possibilitats per personalitzar el personatge i enfrontar-se a combats.

Un joc per a tothom

Revita es pot jugar en anglès, francès, alemany, espanyol, i xinès simplificat, i inclou un conjunt d’opcions que es poden ajustar per adaptar l’estil de joc de cada jugador. Els jugadors poden reduir la velocitat del joc, establir un color de contorn per als enemics per fer-los més fàcils de veure, o triar el nivell d’assistència de punteria.

El joc està disponible digitalment per 16,99 euros a PlayStation i Xbox. Una edició física de Revita estarà disponible per a Switch i PlayStation 5 de la mà de Red Art Games ben aviat. A més, el joc es llançarà demà a Opera GX.

Amb la seva jugabilitat emocionant i desafiadora, i el seu disseny únic, Revita sens dubte es convertirà en un favorit dels jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.