Mòbil

Super Meat Boy Forever arriba a dispositius iOS i Android per 99 cèntims

Super Meat Boy Forever, la darrera publicació de Thunderful i Team Meat, ja està disponible a iOS i Android per només 99 cèntims. El joc és una aventura desafiadora que segueix el viatge de Meat Boy i Bandage Girl, mentre intenten rescatar la seva filla Nugget de les urpes del Dr. Fetus.

Una de les característiques més destacables de Super Meat Boy Forever són els nivells aleatoris, que proporcionen una experiència diferents en cada partida. Tot i que el joc és difícil, també és gratificant, donant als jugadors aquella sensació satisfactòria d’èxit en cada nivell superat.

Amb escenaris familiars i nous mons per explorar, els jugadors correran, saltaran, i donaran cops per passar milers de nivells que es poden combinar de manera infinita. Super Meat Boy Forever és el desafiament final per als jugadors de mòbil, perfecte per passar el temps. Ja sigui mentre estàs al vàter, esperant en una cua o simplement necessites una fugida ràpida de la realitat.

“Dos botons, difícil, sagnant, gratificant i molt divertit – això és Super Meat Boy Forever!”, va dir Tommy Refenes, cofundador de Team Meat. “Gràcies a l’ajuda de Thunderful, hem portat el joc sencer a mòbil. Sense publicitat, sense microtransaccions – és l’experiència completa i sense compromisos per només 99 cèntims. Volíem cobrar per intent, però ens preocupava que això acabés amb l’economia mundial…”