Nintendo

Tin Hearts arriba en exclusiva temporal a Nintendo Switch

Tin Hearts, un joc d’aventura i puzles, ha estat llançat exclusivament per a la Nintendo Switch per Wired Productions i Rogue Sun. El joc, guanyador del premi «Joc més esperat per a la Nintendo Switch» durant la Gamescom 2022, porta als jugadors en un viatge a través de generacions i dimensions en una història d’amor i compromís.

Tin Hearts desafia els jugadors a resoldre puzles cada vegada més complexos mentre desentrellen la història emocional teixida en un món alternatiu victorià. El trailer de llançament insinua la torsió més fosca en la narrativa del joc, creant expectació pel que està per venir.

Kostas Zarifis, director gerent de Rogue Sun, va expressar l’alegria perquè els jugadors de tot el món finalment puguin experimentar el joc. Va dir: “Tin Hearts és un projecte en el qual hem posat el nostre cor i ànima durant molts anys. Esperem que tothom ho gaudeixi tant com ens ha agradat fer-ho.”

Tin Hearts està disponible per 29,99 euros a l’eShop de Nintendo Switch, amb un descompte del 20% per al llançament disponible durant dues setmanes. Les versions en format físic també es poden reservar o comprar a través de diferents botigues.

El joc està previst que es llanci a PC (Steam, Epic Games Store, GOG, Utomik), PlayStation 4 i 5, i consoles Xbox el 16 de maig de 2023.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content