Nintendo

Tin Hearts arriba en exclusiva temporal a Nintendo Switch

Tin Hearts arriba en exclusiva temporal a Nintendo Switch

Tin Hearts, un joc d’aventura i puzles, ha estat llançat exclusivament per a la Nintendo Switch per Wired Productions i Rogue Sun. El joc, guanyador del premi «Joc més esperat per a la Nintendo Switch» durant la Gamescom 2022, porta als jugadors en un viatge a través de generacions i dimensions en una història d’amor i compromís.

Tin Hearts desafia els jugadors a resoldre puzles cada vegada més complexos mentre desentrellen la història emocional teixida en un món alternatiu victorià. El trailer de llançament insinua la torsió més fosca en la narrativa del joc, creant expectació pel que està per venir.

Kostas Zarifis, director gerent de Rogue Sun, va expressar l’alegria perquè els jugadors de tot el món finalment puguin experimentar el joc. Va dir: “Tin Hearts és un projecte en el qual hem posat el nostre cor i ànima durant molts anys. Esperem que tothom ho gaudeixi tant com ens ha agradat fer-ho.”

Tin Hearts està disponible per 29,99 euros a l’eShop de Nintendo Switch, amb un descompte del 20% per al llançament disponible durant dues setmanes. Les versions en format físic també es poden reservar o comprar a través de diferents botigues.

El joc està previst que es llanci a PC (Steam, Epic Games Store, GOG, Utomik), PlayStation 4 i 5, i consoles Xbox el 16 de maig de 2023.