Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

Library of Babel HERO ART

Neon Doctrine, un dels principals editors de jocs del sud-est asiàtic de títols independents com Yuppie Psycho, The Legend of Tianding, Lamentum i l’aclamada sèrie SIMULACRA- i el desenvolupador Tanuki Game Studio s’enorgulleix d’anunciar aquest joc de plataformes furtius i d’aventures gràfiques, The Library. of Babel, ja es troba disponible per a PC, Xbox One i Series X|S, PlayStation 4 i 5, i Nintendo Switch.

Inspirat en el conte homònim de Jorge Luis Borges, The Library Of Babel us dóna la benvinguda a un món 20.000 anys després de l’extinció de la humanitat. La societat ara està dirigida per robots avançats que saben molt poc dels seus creadors mítics. Tot va bé, fins al descobriment de la Biblioteca que conté tot el que s’ha escrit, està i s’escriurà, el perfecte presagi del caos.

A The Library Of Babel, el protagonista de Seeker, Ludovik, ha estat enviat a Mesopotàmia per investigar un cas d’assassinat. Quan arriba al lloc avançat de mineria de dades de la Colònia, es declara l’estat d’emergència, que dificulta greument el seu progrés. Amb l’ajuda de Lei, el seu contacte dins la Colònia, Ludovik és capaç d’organitzar la investigació i seguir el rastre de l’assassí per les zones veïnes. Tot trobant personatges peculiars en el seu viatge.

Haureu de conèixer els habitants de la jungla i explorar els seus racons més perillosos per resoldre l’obscur misteri que envolta el tancament sobtat de la Biblioteca. Explora un món vast i futurista habitat per criatures estranyes i enemics mortals. Utilitza una barreja de sigil i enginy per infiltrar-se a les zones més vigilades.

Les característiques principals de The Library Of Babel inclouen:

  • Babylon 2D immersiu: un món envoltat de vegetació però futurista amb entorns en 2D dibuixats a mà meravellosament
  • Classic Systems: sistemes de diàleg i gestió d’inventaris que recorden els jocs d’aventura gràfica dels anys 90
  • Entorn perillós: obstacles mortals i fins i tot enemics més mortals per evitar, ja que Ludovik prefereix l’agilitat i el sigil a la violència.
  • Stealth Is King: Ludovik ha de maniobrar pel terreny el més silenciosament possible, sigui pujant a noves altures o eliminant enemics en silenci.

The Library Of Babel ja es pot comprar a Windows PC (verificat per Steam Deck) a través de Steam i Epic Games Store. També a les consoles Xbox One i Series X|S, PlayStation 4|5 i Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de totes les novetats del món dels videojocs en català, recorda seguir-nos a Twitter i Facebook.