Ordinador

3D Don’t Die, Mr Robot! estrena demo a Steam

Infinite State Games, la desenvolupadora del popular joc de roguelite shmup, Rogue Aces, acaba de anunciar el llançament d’una demo del rellançament en 3D de Don’t Die, Mr. Robot!. La demo està disponible per a descarregar a la pàgina de Steam.

En aquest joc d’estil arcade, jugueu com a Mr. Robot, un petit robot que s’ha quedat atrapat en una dimensió perillosa i fructífera coneguda com a Neon Dunjun. L’única manera que té Mr. Robot de sobreviure és recollint fruites que exploten al contacte i destrueixen qualsevol enemic en el seu radi d’explosió. Les fruites que exploten generen una reacció en cadena, fent que altres fruites explotin i omplint la pantalla de destrucció i punts.

Una recreació fidel

ISG ha recreat completament el joc original de 2014 des de zero en 3D, reequilibrant el joc basant-se en anys de comentaris dels usuaris per crear la corba de dificultat perfecta. L’univers de Don’t Die, Mr. Robot s’ha realitzat a través de partícules i tota funcionalitats de neó que ofereixen els motors moderns. El joc té un aspecte neo-retro, i cada enemic s’ha recreat i reinventat en 3D.

La demo inclou una versió completa del mode Arcade, amb la seva pròpia classificació en línia. Al mode Arcade, comenceu al 0% en un indicador a l’esquerra de la pantalla, i a mesura que el medidor augmenta, els enemics es tornen més nombrosos i dolents en el disseny. L’objectiu és obtenir tants punts com sigui possible abans que el medidor arribi al 100% i la vostra mort inevitable.

3D Don’t Die, Mr. Robot! està previst llançar-se cap al final de 2023 i inclourà diversos modes de joc, incloent un mode de campanya de 50 nivells, així com noves funcionalitats i contingut.

https://www.youtube.com/watch?v=TI-iqox33hM

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.