Ordinador

Warhaven prepara esdeveniments pel Steam Next Fest

Nexon prepara la presentació de l’accés anticipat del seu joc multijugador, Warhaven, durant el «Steam Next Fest», del 19 al 26 de juny del 2023. L’última vegada que els jugadors van poder gaudir de Warhaven va ser durant la beta oberta global del 2022 d’octubre. En aquest sentit, la versió que es mostrarà en el Steam Next Fest ha estat refinada per oferir una experiència més agradable.

La nova versió de Warhaven inclou una major velocitat de moviment i combat, nous tutorials, interfícies d’usuari, i controls per fer que el joc sigui més accessible per als principiants. Els jugadors també podran gaudir d’un nou mode de joc, un nou mapa anomenat «Sihan», i un nou personatge anomenat Hush.

Durant el Steam Next Fest, Nexon organitzarà diversos esdeveniments, incloent-hi una transmissió en directe amb el director de Warhaven, Eunseok Yi, que compartirà els processos de desenvolupament del joc i el seu futur. El joc serà gratuït per jugar durant tot l’esdeveniment.

Amb la seva ubicació al món fantàstic d’Herarth, Warhaven presenta dues faccions, Alliance i Mara, lluitant per la supremacia en batalles de 16 contra 16 jugadors. El llançament de l’accés anticipat està previst per a final d’any i el joc estarà disponible a través de Steam per a Windows. Finalment, per obtenir més informació, visiteu la pàgina web oficial.

https://www.youtube.com/watch?v=HwTEhNR8uXQ

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.