Nintendo PlayStation

Alchemic Cutie arribarà en format físic per a PlayStation 4 i Nintendo Switch

Circle Ent. i Meridiem han anunciat que el seu popular RPG, Alchemic Cutie, arribarà en format físic per a les consoles PlayStation 4 i Nintendo Switch.

Ambientat en l’Illa Wimba, els jugadors podran crear i reproduir «jellys» únics amb més de 4000 estils visuals diferents. Fer amistat amb els vilatans i completar missions, així com competir contra altres vilatans utilitzant objectes poderosos creats amb alquímia. El joc també compta amb un sistema de «Jellys», cada un amb estadístiques i trets generats de forma única. Similarment, també disposa d’un poble ple de personatges divertits i peculiars. A més, els jugadors podran gaudir d’una experiència relaxant i atractiva en un entorn encantador que canvia amb les estacions.

Alchemic Cutie ja està disponible per reservar en format físic i s’espera que arribi a les botigues el 23 de juny de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content