Ordinador PlayStation Xbox

505 Games anuncia Ghostrunner 2

505 Games i One More Level anuncien el tan esperat llançament de Ghostrunner 2, la seqüela del popular videojoc d’acció ciberpunk en primera persona. Ambientada un any després dels esdeveniments del joc original, Ghostrunner 2 segueix la història del protagonista Jack, un ninja cibernètic, mentre emergeix de la mortal Torre Dharma.

La seqüela promet portar el joc original a nous nivells d’intensitat i desafiament. Amb un combat ràpid i exigent, Ghostrunner 2 ofereix als jugadors la possibilitat d’experimentar emocionants combats en vehicles mentre Jack s’aventura a bord de la seva nova motocicleta.

El joc estarà ple de nous poders i habilitats millorables, així com d’una mecànica de desplaçament millorada. A més, els jugadors podran gaudir d’una narrativa més profunda, una construcció de mons més expansiva i la presència de nous i malvats enemics. Ghostrunner 2 promet ser la màxima fantasia de poder, on cada mort serà guanyada i els jugadors hauran d’adaptar-se i dominar la jugabilitat com només ho faria un ninja cibernètic. La banda sonora de synthwave acompanyarà l’experiència de joc.

El llançament de Ghostrunner 2 està previst per a algun moment al llarg del 2023 a Steam, PlayStation i Xbox Series.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.