PlayStation Xbox

El popular joc vòxel Teardown arribarà a PlayStation 5 i Xbox Series

Teardown, el reconegut joc de robatori en un món vòxel, arribarà a PlayStation 5 i Xbox Series X|S aquest any.

Publicat per Saber Interactive i desenvolupat per Tuxedo Labs, Teardown ha venut més d’un milió de còpies a PC i guanyat diversos premis. La versió per a consoles inclourà una campanya de 40 missions, l’expansió «Art Vandals», reptes especials i un mode de sandbox.

Els jugadors també tindran accés a les millors modificacions de la comunitat de PC i una interfície d’usuari adaptada a consoles. Teardown ofereix una jugabilitat immersiva amb entorns vòxel totalment destructibles, físiques realistes i llibertat per a solucions úniques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.