Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Cat Quest va rere els somnis i els anhels

La desenvolupadora The Gentlebros i l’editora Kepler Interactive han revelat el retorn de l’aventura felina popular amb Cat Quest: Pirates of the Purribean. Aquesta última entrega de la sèrie Cat Quest, que ha venut milions de còpies, està programada per sortir al mercat el 2024 per a múltiples plataformes, incloent-hi PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam.

A Cat Quest: Pirates of the Purribean, els jugadors assumiran el paper d’un «purrivateer» que navega per un món obert tematitzat amb pirates en un entorn 2.5D. El joc està ambientat en un arxipèlag ple de Pi-rats, que busquen l’Estrella del Nord, un tresor mític. Els jugadors tindran el seu propi vaixell per navegar pels mars perillosos i fer transicions perfectes entre les ones i la costa. Podran embarcar-se en aquesta aventura sols o unir-se amb un amic en el mode cooperatiu local. El Purribean ofereix diferents masmorres i biomes visualment atractius per explorar lliurement.

Per superar els reptes que es presentin, els jugadors tindran accés a diverses eines dignes de pirates al seu vaixell, des de disparar canons fins a llençar caragols elementals. A terra, els espera un sistema de combat perfeccionat que permet als jugadors triomfar sobre les hordes de Pi-rats escampades per tot l’arxipèlag. El joc presenta un nou mecanisme de canvi d’armes, que permet als jugadors passar d’una arma a una altra instantàniament i crear combinacions d’atac impressionants. Hi haurà una gran varietat d’armes i encanteris nous disponibles perquè els jugadors els adquireixin.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content