Nintendo

Serenity Forge i Meridiem Games anuncien l’edició especial física d’Absolute Drift per a Nintendo Switch

Serenity Forge i Meridiem Games han revelat nous detalls sobre l’edició especial física d’Absolute Drift, l’emocionant joc de curses desenvolupat per Funselektor Labs Inc. Disponible a finals de 2023, aquesta edició especial arribarà exclusivament per a Nintendo Switch, oferint als jugadors l’oportunitat de gaudir d’una experiència de conducció única i estilitzada.

Meridiem Games s’ha associat amb Serenity Forge per encarregar-se del disseny i la fabricació de l’edició Premium física d’Absolute Drift, així com de la distribució a botigues especialitzades a Europa. Aquesta edició Premium estarà equipada amb una funda especial que presenta il·lustracions exclusives, a més d’un adhesiu per a la finestra del teu cotxe, permetent als fanàtics d’Absolute Drift mostrar el seu amor pel joc en el món real.

Absolute Drift desafia els jugadors a dominar l’art del derrapament mentre practiquen en zones de Free-Roam i competeixen en esdeveniments com Driftkhana, Drifting i Mountain Drifting. Els jugadors podran competir contra els «fantasmes» dels millors pilots de drifting del món, comprovar la seva posició a les taules de classificació en línia i gaudir de les millors curses dels seus amics.

El joc presenta una varietat de característiques emocionants, incloent-hi la possibilitat de conduir i personalitzar fins a 6 cotxes diferents, 3 modes de joc diferents amb més de 24 nivells, i 5 zones de conducció lliure, cadascuna amb temes i nivells únics, que van des d’aeroports i molls fins a una metròpolis flotant. A més, Absolute Drift ofereix classificacions en línia per competir contra jugadors de tot el món i compta amb més de 3 hores de música electrònica i Drum & Bass cortesia de C41 i Nyte. Els jugadors podran gaudir d’una experiència de joc immersiva amb la compatibilitat total amb els comandaments Joy-Con de Nintendo.

L’Absolute Drift Premium Edition ja està disponible per reservar en format físic exclusivament per a Nintendo Switch. Els fans del drifting i els amants dels jocs de curses poden assegurar-se la seva còpia i anticipar el seu llançament a finals de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content