Nintendo

Serenity Forge i Meridiem Games anuncien l’edició especial física d’Absolute Drift per a Nintendo Switch

Serenity Forge i Meridiem Games han revelat nous detalls sobre l’edició especial física d’Absolute Drift, l’emocionant joc de curses desenvolupat per Funselektor Labs Inc. Disponible a finals de 2023, aquesta edició especial arribarà exclusivament per a Nintendo Switch, oferint als jugadors l’oportunitat de gaudir d’una experiència de conducció única i estilitzada.

Meridiem Games s’ha associat amb Serenity Forge per encarregar-se del disseny i la fabricació de l’edició Premium física d’Absolute Drift, així com de la distribució a botigues especialitzades a Europa. Aquesta edició Premium estarà equipada amb una funda especial que presenta il·lustracions exclusives, a més d’un adhesiu per a la finestra del teu cotxe, permetent als fanàtics d’Absolute Drift mostrar el seu amor pel joc en el món real.

Absolute Drift desafia els jugadors a dominar l’art del derrapament mentre practiquen en zones de Free-Roam i competeixen en esdeveniments com Driftkhana, Drifting i Mountain Drifting. Els jugadors podran competir contra els «fantasmes» dels millors pilots de drifting del món, comprovar la seva posició a les taules de classificació en línia i gaudir de les millors curses dels seus amics.

El joc presenta una varietat de característiques emocionants, incloent-hi la possibilitat de conduir i personalitzar fins a 6 cotxes diferents, 3 modes de joc diferents amb més de 24 nivells, i 5 zones de conducció lliure, cadascuna amb temes i nivells únics, que van des d’aeroports i molls fins a una metròpolis flotant. A més, Absolute Drift ofereix classificacions en línia per competir contra jugadors de tot el món i compta amb més de 3 hores de música electrònica i Drum & Bass cortesia de C41 i Nyte. Els jugadors podran gaudir d’una experiència de joc immersiva amb la compatibilitat total amb els comandaments Joy-Con de Nintendo.

L’Absolute Drift Premium Edition ja està disponible per reservar en format físic exclusivament per a Nintendo Switch. Els fans del drifting i els amants dels jocs de curses poden assegurar-se la seva còpia i anticipar el seu llançament a finals de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.